HTML

Én és a barátaim

Friss topikok

Linkblog

Csabán járt a japán nagykövet -a beol híre rólunk

2010.05.21. 11:18 enesabarataim
tovább az énésabarátaim.hu -ra

Magyarul köszöntötte pénteken Békéscsabán, a Tudásházban megrendezett zöldenergia-konferencia résztvevőit Ito Tetsuo, Japán magyarországi nagykövete.

A diplomatát előzőleg Domokos László, a megyei közgyűlés elnöke kísérte végig az épületben, melyben a Mitsubishi Electric által kialakított hűtő-fűtő rendszer működik.

A beruházás tavaly készült el, amikor a Tudásházat közel egymilliárd forintból részben felújították, 1200 négyzetméterrel bővítették, s ezzel együtt megtörtént az energetikai rekonstrukció is azzal, hogy a világ egyik legmodernebb hővisszanyerős rendszerét építették be. Ez Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb ilyen típusú beruházása, amely Magyarországon egyedülálló. A japán cég által biztosított technológia környezetkímélő, évente annyi szén-dioxidtól mentesíti a várost, mint amit 100 autó éves kibocsátása jelentene.

http://www.beol.hu/bekes/kozelet/csaban-jart-a-japan-nagykovet-306726
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://enesabarataim.blog.hu/api/trackback/id/tr742044338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása